Waarom op de foto gaan als je ziek bent?

Een ziekte heeft veel impact op het leven van de zieke en ook op de relatie met de partner en familie. Niet alleen zijn er zorgen om de gezondheid en of iemand er over een tijdje nog wel is, er moet vaak ook fysiek gezorgd worden voor de zieke. Dit zet een relatie behoorlijk onder druk, voor beide partners. Er is veelal geen tijd of ruimte meer voor liefdesgevoelens, de overlevingsstand gaat letterlijk aan. Dat is heel logisch, maar dat doet ook iets met je als mens.

Dit houd je niet eeuwig vol, je hebt ook kleine momentjes van geluk nodig. Dat kan een goede ziekenhuisuitslag zijn of een simpele wandeling over het strand. Maar wat als je eens even een middag echt stilstaat bij wat jullie voor elkaar betekenen? Laat je meenemen door een Feel it fotograaf naar goede herinneringen en spreek je hart naar elkaar uit. Het zal je hernieuwde kracht geven om door te gaan.

Waarom een Feel it fotosessie?

op de foto gaan als je ziek bentDoor de manier waarop Feel it fotografen werken, weten zij als geen ander hoe ze een fotoshoot voor mensen die ernstig ziek zijn (geweest) van extra betekenis kunnen maken.

Dat komt niet alleen doordat we ieder jaar deelnemen aan de Betekenisweek, maar ook omdat we echt gespecialiseerd zijn in het maken van herinneringsreportages.

De Moment Design techniek leent zich bij uitstek voor het maken van reportages met een diepere laag, maar zorgt ook voor uitbundig plezier ondanks de verdrietige periode waar je doorheen gaat.

In een heftige periode van ziekte gebeurt er van alles met je. Emoties liggen heel dicht aan de oppervlakte. Het minste of geringste kan je al in tranen doen uitbarsten. En het laatste wat je wilt zijn foto’s met alleen maar betraande gezichten. Een Feel it fotograaf heeft hier vaak mee te maken. Ons uitgangspunt is dat we graag jullie band samen willen vastleggen in prachtige beelden. Met simpele en soms gekke opdrachten creëren we een luchtige sfeer, zodat de aandacht van de ziekte verlegd wordt naar even gewoon plezier maken.

Terugkijken naar mooie momenten

Door op zoek te gaan naar mooie momenten uit het verleden, herinneren we jullie graag aan deze heerlijke tijd samen. Denk eens terug aan die fantastische reis die jullie tien jaar geleden maakten of vertel je partner eens van een moment dat je heel trots op hem of haar was. Het mogen uitspreken van dit soort woorden voelt goed, maar het voelt nog beter om je partner dit te horen uitspreken. Het doet iets met je als je geliefde hardop zegt wat hij of zij zo in jou waardeert.

Een Feel it fotograaf weet precies de juiste vragen te stellen om jullie – ondanks alles waar jullie doorheen gaan – te laten stralen van geluk. De doe-opdrachten tussendoor zorgen ervoor dat jullie de verdrietige momenten even helemaal los kunnen laten en het speelse weer in jullie naar boven kunnen halen. Het creëert letterlijk lucht in een donkere periode.

Vooruitkijken

op de foto gaan als je ziek bent 2Herinneringsreportages zijn er niet alleen als je verwacht dat iemand binnen een afzienbare tijd overlijdt. We fotograferen regelmatig mensen die ernstig ziek zijn, maar nog een lange tijd in ons midden hopen te zijn. Of mensen die herstellende zijn en graag even stil willen staan bij de nare periode die achter hen ligt.

Vooruitkijken en plannen maken voor de toekomst is dan ook regelmatig een onderdeel van onze fotosessies.

Hoe mooi is het als je onder begeleiding van een Feel It fotograaf eens dank je wel kunt zeggen tegen degene die jou al die tijd heeft bijgestaan. Om vervolgens te dromen over hoe het nu verder gaat. Niets doet een gezicht zo stralen als dromen over een mooie reis, het verhuizen naar een nieuw huis of het winnen van de loterij. 😉

Een fotosessie als pauzeknop

Een herinneringsreportage laten maken met een Feel it fotograaf is letterlijk op de pauzeknop drukken. We halen je een middag weg uit alle sores van het moment en jullie gaan echt genieten van elkaar.

Het resultaat is een fotoreportage waar het plezier van afspat en waarop de emoties voelbaar zijn. Vaak bundelen we de mooiste foto’s in een prachtig fotoalbum. Een eeuwigdurend bewijs van jullie liefde. Dat is iets om voor altijd te koesteren!

Wil jij ook even op de pauzeknop drukken?           

feel-it-fotoshoot

Feel It!

Een fotosessie was nog nooit zó leuk. Laat je verrassen door een ontspannen fotobeleving met als resultaat foto’s met echte emoties!