Waarom een Feel it fotoshoot voor jouw gezin?

Er zijn veel verschillende fotografen en fotografiestijlen. Waarom zou je nu juist kiezen voor een Feel it fotoshoot met je gezin? Die vraag heeft fotograaf Nathalie den Besten zichzelf ook gesteld. Over het antwoord kan ze kort zijn: “Omdat het een unieke ervaring is met jouw gezin en omdat je dat fijne gevoel dat je had tijdens de fotoshoot, bij het terugzien van de foto’s direct weer ervaart. Elke foto brengt onmiddellijk een lach op je gezicht.” In dit blog vertelt ze waarom Feel it de fotoshoot voor het hele gezin zoveel leuker maakt en geeft ze tips om een fotograaf te kiezen. 

Mijn gezinsleden staan heel vaak op de foto, voornamelijk omdat ik als fotograaf veel foto’s maak. Iedereen zal beamen dat kinderen vele malen vaker op de foto staan dan hun ouders. Maar ook dat het gezin eigenlijk nooit compleet op de foto staat. Als je de zes foto’s waar ik op sta uit de vakantiealbums haalt, lijkt het net alsof ik er niet bij was. Maar dat is een ander verhaal… Ik wil niet dat mijn kinderen later geen foto’s hebben van hun moeder, daarom gaan wij minimaal eens per twee jaar als gezin op de foto.

Plezier!

feel it fotoshoot gezinWanneer je kiest voor een fotograaf, kies je in eerste instantie voor een fotograaf van wie de foto’s je aanspreken.

Iedere fotograaf heeft zo zijn eigen stijl. Je ziet veel verschillen in kleurgebruik, studio of buitenfotografie, een lichte sfeer, of juist donkerder. Ik let er vooral op of de mensen op de foto’s echt plezier hebben, want ik weet dat een fotoshoot bij een Feel it fotograaf een unieke beleving is, waar plezier vooropstaat. Dat gun ik mijn gezin. Geen ongemakkelijk gedoe, maar samen gave, nieuwe herinneringen maken.

Dat plezier ervaar je direct tijdens de shoot wanneer je samen allemaal leuke opdrachten en spelletjes mag doen. Daarbij ga je echt heel veel lol maken met elkaar en de kinderen worden uitgedaagd oplossingen te vinden voor grappige vraagstukken. Hierdoor vergeet ieder gezinslid al snel dat er foto’s gemaakt worden. Wanneer je deze beelden terugziet, weet je vaak nog precies wat voor spelletje je deed en wat er gezegd werd. Die fijne herinneringen blijven je bij. Zelfs mijn mannen vinden het leuk om op deze manier op de foto te gaan. En zij niet alleen. Hoe vaak ik na een fotoshoot hoor: “Maar dit vond ik wel heel leuk”, is niet meer op één hand te tellen.

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Het allerbelangrijkst bij het maken van je keuze, is dat je een klik hebt met de fotograaf. Alle Feel it fotografen zijn open en sociale mensen. We fotograferen vanuit ons gevoel en we kunnen ons dan ook heel goed inleven in een ander. Dat lees je zelfs terug in de reviews van andere klanten. Op deze pagina stellen onze Feel it fotografen zich aan je voor.

Wil jij graag mooie, echte, spontane en vrolijke foto’s van je gezin aan de muur hangen en wil jij daar een ontspannen moment voor inplannen? Schroom dan niet om jouw fotoshoot te boeken. Dan hebben jouw kinderen ook mooie foto’s van en mét jou.

feel-it-fotoshoot

Feel It!

Een fotosessie was nog nooit zó leuk. Laat je verrassen door een ontspannen fotobeleving met als resultaat foto’s met echte emoties!