Wat je als fotograaf wilt weten over Feel it!

Feel it is een vereniging voor fotografen; we bundelen de krachten van gecertificeerde Moment Design fotografen. We bieden klanten een duidelijk overzicht van alle aangesloten fotografen in Nederland en België en willen deze bijzondere manier van fotograferen meer bekendheid geven.

Wie eens een fotosessie met zoveel geweldige momenten heeft meegemaakt, wil nooit meer iets anders. Bij een Feel it fotograaf is het voor klanten direct duidelijk welke fotobeleving ze mogen verwachten.

Daarnaast zijn Feel it fotografen er ook voor elkaar. Als lid van ons collectief kan je genieten van exclusieve thema-avonden en contactmomenten met collega’s waarop we elkaar vooruithelpen.

balk oker klein 1

Wil jij dit ook leren?

Wil jij leren hoe je foto’s maakt met échte emoties? Heb jij behoefte aan handvatten om de mensen voor je camera aan te sturen, zodat zowel jij als zij plezier hebben tijdens een fotosessie? Wil je ervoor zorgen dat jouw fotosessies meer betekenis krijgen voor je klanten?

En wordt het tijd dat jouw zelfvertrouwen als fotograaf groeit? Kies dan voor een Moment Design traject bij een van onze Teachers en geef jezelf de kans om te groeien als persoon en als fotograaf. Kijk voor meer informatie bij de Moment Design opleiding.

Testimonial

balk lichtblauw klein 1

Word zelfverzekerder!

Als Moment Design fotograaf maak jij van elke fotosessie een feestje. Je bent in staat om bij elke klant een ontspannen sfeer te creëren waarin de personen voor de camera zichzelf durven te zijn. Bij de Moment Design Opleiding leer je wat jouw rol is als fotograaf, zodat je zelfverzekerder wordt en de mensen voor je camera op natuurlijke wijze kunt aansturen. 

Mensen laten stralen, oprechte emoties oproepen en interactie vastleggen tussen partners of gezinsleden zorgt ervoor dat je foto’s krijgt die je voelt. Precies dat is waar het om draait bij Feel it! Dat is leuk voor je klanten, maar ook voor jou als fotograaf.

balk oker klein 1

Wat kan Feel it voor jou betekenen?

Als lid van Feel it kun je rekenen op een fijne groep collega’s verspreid door Nederland en België. Ons collectief is een warm bad van gelijkgestemde fotografen met wie je goed kunt sparren en die je graag vooruithelpen. Niet voor niets organiseren we iedere twee maanden een thema-avond waarbij we telkens een ander onderwerp bespreken. Onderwerpen waar je iets van kunt leren en die je laten groeien als fotograaf.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks de Betekenisweek die uitsluitend is voorbehouden aan leden van Feel it. Elk jaar, in de maanden september en oktober, plannen we tien dagen waarin we mensen die ernstig ziek zijn (geweest) een bijzondere fotosessie bezorgen met hun dierbare(n). Juist in die sessies kun je heel goed ervaren hoe bijzonder de Moment Design techniek is. Je kunt met eigen ogen zien hoe waardevol de momenten zijn die je voor je klanten creëert. Deze week is niet alleen betekenisvol voor je klanten, maar doet ook veel met jou.

Feel it Cirkel oranje

Je bent welkom

Mensen kiezen tegenwoordig steeds vaker voor een beleving. Dat zien we ook terug in onze fotosessies. De keren dat we na afloop van een fotosessie te horen krijgen “dat was echt zó leuk en bijzonder” zijn niet meer te tellen.

Steeds meer mensen zoeken specifiek naar Moment Design sessies en onze agenda’s lopen elk jaar sneller vol. Om klanten in heel Nederland en België hun perfecte fotograaf te kunnen laten vinden, zijn nieuwe leden bij Feel it dus ontzettend welkom. Met een certificaat waarmee je jouw kwaliteit kunt aantonen en een plekje op onze website, trek jij ook de klanten aan die het best bij jou passen. Dit gun jij jezelf toch ook?

Lid worden van Feel it versterkt niet alleen jouw positie als fotograaf, maar het verrijkt je ook als mens. Ben jij enthousiast geworden en wil jij weten wat de precieze voordelen en voorwaarden zijn? Neem dan snel een kijkje op de aanmeldpagina.

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Dat hangt volledig af van jouw inzet en hoeveel ervaring je al hebt met fotografie voordat je aan het traject begint. Er zijn fotografen die het in zes maanden afronden, maar er zijn ook fotografen die er lekker de tijd voor nemen en op hun gemak willen groeien.

We hebben een Teacher in Noord-Holland (Yvonne ten Bruggencate) en in Noord-Brabant (Karin Verhoog).

Een van de vereisten om lid te kunnen worden van Feel it is dat je gecertificeerd bent. Met het certificeringstraject kun jij aantonen dat je voldoende ervaring hebt om elke fotosessie tot een feestje te maken met hartverwarmende foto’s als resultaat. Daarnaast zijn er nog enkele andere voorwaarden waaraan je dient te voldoen. Bekijk alle info over lid worden hier.

balk lichtblauw klein 1

Dit zijn wij

Wij zijn Feel it! Een netwerk van professionele fotografen die mensen fotograferen zoals ze echt zijn. Al onze leden zijn gecertificeerd Moment Design fotograaf. Dat wil zeggen dat we allemaal zijn opgeleid om fantastische momenten te creëren voor onze klanten en deze prachtig in beeld weten te brengen.

Feel it bestaat sinds 2017 en biedt een kwaliteitsstandaard voor klanten. Leden van Feel it mogen het logo op hun website zetten, zodat mensen in één oogopslag kunnen zien dat ze vakbekwaam zijn. Ook genieten ze van marketingvoordelen via het collectief. Bovendien vormt Feel it een fijne groep collega-fotografen die met elkaar sparren en elkaar vooruithelpen, onder meer op ledendagen, (online) ledenavonden en de Moment Design Borrel.