Spontane fotografie: gezinsfoto’s maar dan anders!

We horen het de mensen om ons heen steeds vaker zeggen: “Ik wil best met mijn gezin op de foto, maar dan wel spontaan!” Mensen hebben tegenwoordig meer behoefte aan spontaniteit en ongedwongen foto’s en willen niet meer het standaard “staatsieportret” dat we van vroeger gewend zijn. Dat komt voor een deel omdat de meeste mensen het superongemakkelijk vinden om op de foto te gaan.

Spontaan en ontspannen

spontane fotografieDaar komt Feel it om de hoek kijken. Voor ons kan het namelijk niet spontaan genoeg! Want wat is het fijn als zowel de fotosessie als de uiteindelijke beelden die spontaniteit in zich hebben. Nooit meer foto’s waarop jij een verplichte, verkrampte lach op je gezicht hebt en in een stijve houding staat.

Maar wat dan wel? Oprecht lachen en plezier hebben met elkaar.

Tastbare herinneringen maken voor jullie gezin. En de band die jullie met elkaar hebben en de liefde die er is laten vastleggen, zodat jullie er voor altijd op terug kunnen kijken.

Samen leuke dingen doen

Met een fotosessie bij een van onze fotografen word je uitgedaagd om samen leuke dingen te doen. Een Feel it fotograaf leidt jouw aandacht af van het feit dat je op de foto gaat en legt de focus op de mooie band die jullie samen hebben. Deze manier van werken laat je leuke, onverwachte gesprekken voeren met je kinderen. Soms ga je er heerlijk door schaterlachen, maar je kunt er ook ontroerd door raken. Dankzij onze interactieve fotosessies kunnen er mooie en bijzondere situaties en gesprekken ontstaan. Feel it fotografie werkt ontspannend en nog mooier: verbindend.

Geen ongemakkelijke momenten

spontane fotografie 2Denk jij: Mijn kinderen willen echt niet op de foto? Laat je positief verrassen door een Feel it fotograaf.

Binnen enkele minuten toveren wij een lach op het gezicht van kleine kinderen, ook van die enkeling die het spannend vindt. En dwarse tieners die liever niet meer doen wat jij als ouder wil, weten wij in no-time te ontspannen.

Playful Heart is bij uitstek dé manier om iedereen spontaan op de foto te krijgen. Wij hebben speciale vragen en opdrachten die passen bij de verschillende leeftijdsgroepen en weten zo iedereen een fantastische middag te bezorgen. 

Inleving, aanpassing en improvisatie spelen voor de Feel it fotograaf een heel belangrijke rol in hoe jullie beleving verloopt. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat jullie je optimaal op jullie gemak voelen tijdens de fotosessie.

Ons enthousiasme voor de spelletjes werkt ontzettend aanstekelijk. Het is dan ook heerlijk om te zien dat al kort nadat we begonnen zijn de schouders zakken, er een opluchting op de gezichten verschijnt en ogen beginnen te stralen van de pret. Dan weten wij dat het gelukt is en kunnen we foto’s maken waar de liefde en het plezier van afspatten.Tijdens onze fotosessies kan en mag je helemaal jezelf zijn.

Wil jij ook zo’n ontspannen fotoshoot ervaren?      

feel-it-fotoshoot

Feel It!

Een fotosessie was nog nooit zó leuk. Laat je verrassen door een ontspannen fotobeleving met als resultaat foto’s met echte emoties!