Playful Heart

een ontspannen familie fotoshoot

Stralende oogjes en een brede lach, zo zien we onze kinderen allemaal het liefst. Maar iedere ouder weet ook dat kinderen die blik niet laten zien als je ze vraagt om te lachen naar de camera. En na hooguit tien minuten stilzitten willen ze het liefst weer wat gaan doen. Daarom werken Feel it fotografen met de Playful Heart techniek. Met spelletjes, vragen en opdrachten laten we jullie een fijne tijd te beleven met elkaar, zodat de focus niet ligt bij het op de foto gaan. Alle vragen en spelletjes die we gebruiken, zijn uitgebreid getest door onze fotografen. Succes gegarandeerd! Met een Feel it fotosessie leggen we het plezier in jullie gezin vast, zodat jullie later op elke fase van jullie leven kunnen terugkijken met foto’s die een lach op je gezicht brengen.

balk oker klein 1

Mijn kind wil niet lachen naar de camera

Heb jij je kinderen wel eens gevraagd om te lachen naar de camera? Grote kans dat ze in plaats daarvan een gekke bek trokken. En die keer dat je de kinderen net mooi had aangekleed voor een fotosessie en ze er spontaan geen zin meer in hadden, vergeet je waarschijnlijk ook niet snel. Veel kinderen vinden het niet fijn om ergens te moeten gaan staan en de opdracht te krijgen om te lachen naar het vogeltje. En áls ze het al doen zonder morren, geven ze je vaak een fotoglimlach die hun ogen niet eens bereikt. Of papa heeft net zijn ogen dicht op die éne foto waar de kinderen wel leuk kijken. Een statische fotosessie is niet de manier om spontane foto’s te krijgen.  

Kinderen zijn puur; zij laten hun echte lach alleen zien als je écht plezier met ze maakt. En dat is precies wat Feel it fotografen als geen ander kunnen. Met de juiste fotograaf wordt ook jullie familie fotoshoot een feestje. Jullie maken samen plezier en hebben nauwelijks in de gaten dat jullie op de foto gaan. Het is niet langer een verplicht uurtje om tegenop te zien, maar een bijzondere ervaring voor het hele gezin. Een middag om je op te verheugen!

Testimonial

balk lichtblauw klein 1

Beleef samen een onvergetelijke tijd

Reserveer je bij een van ons een fotosessie met je gezin, dan kun je uitkijken naar een fijne middag samen. Kinderen vinden het heerlijk om de onverdeelde aandacht van hun ouders te krijgen, zeker als ze daarbij leuke spelletjes mogen doen en gekke vragen mogen beantwoorden. Dat is waar de Playful Heart techniek, die wij gebruiken, voor staat. Met onze spelletjes en opdrachten krijgen we niet alleen jonge kinderen mee in die gezellige sfeer, maar bezorgen we zelfs pubers een onvergetelijke tijd met hun ouders. En terwijl jullie samen plezier maken, dragen wij zorg voor de juiste omstandigheden om tot prachtige foto’s te komen. 

Bij een fotosessie met een van onze fotografen hoeven jullie niet constant naar de camera te kijken, want juist de interactie tussen jullie levert prachtige foto’s op. Uiteraard hebben wij ook vragen en opdrachten die jullie blikken wel tegelijkertijd naar de camera trekken, zodat we ook dat gezinsportret kunnen maken, met al jullie stralende gezichten erop.

Wat kun je verwachten?

Een onvergetelijke middag samen

Onverdeelde aandacht voor elkaar

Stralende foto’s waar jullie op staan zoals jullie echt zijn

Voor altijd een herinnering aan een bijzondere periode met jullie kind(eren)

balk oker klein 1

Zo ziet een Playful Heart sessie eruit

Voorafgaand aan de Playful Heart fotosessie krijgen jullie een vragenlijst waarmee de fotograaf jullie – en vooral de kinderen – al een beetje kan leren kennen. Daarmee is het een stuk gemakkelijker om het ijs te breken. 

Op de dag van de fotosessie neemt de fotograaf jullie mee naar een vooraf afgesproken fotoplek, waar we alle aandacht hebben om de kinderen te laten ontdooien en een vertrouwde omgeving te creëren waarin jullie echt jezelf kunnen zijn. Met spelletjes, vragen en opdrachten zorgen we ervoor dat jullie een heerlijke middag hebben. Daarbij kijken we niet echt naar de tijd, want haast past niet bij een ontspannen fotosessie. Doordat jullie alle aandacht op elkaar kunnen richten en samen plezier mogen maken, ligt de focus niet op het maken van foto’s. Zo’n middag vliegt dan ook voorbij. 

Na afloop maakt de fotograaf een selectie van de beelden. Daaruit mogen jullie zelf de mooiste foto’s kiezen voor een afdruk, album of vergroting aan de muur. We durven te beloven dat er heel veel foto’s bij zitten die direct weer een lach op jullie gezicht toveren en de fijne herinneringen levend houden.

Feel it Cirkel oranje

Wees er snel bij

Playful Heart sessies kunnen het hele jaar door plaatsvinden. Het liefst trekken wij met jullie de natuur in, naar een plekje waar jullie in alle rust kunnen genieten van elkaar en van de omgeving. Zo krijgen jullie de kans om helemaal in het moment op te gaan. In de winter is het vaak koud, maar dat houdt ons niet tegen om een fotosessie te doen. Wacht niet te lang met reserveren, want onze weekenden zitten snel vol.

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

De duur van de fotoshoot verschilt per keer, want wij nemen de tijd om jullie op jullie gemak te stellen en te laten genieten van de opdrachten en spelletjes. Aan een heerlijke middag samen hangt wat ons betreft geen tijd.

Feel it fotografen zitten verspreid door Nederland en België. Op de fotografenpagina vind je al onze leden.

Ja, een Playful Heart sessie is een beleving voor het hele gezin. Niet alleen is het van grote waarde voor de kinderen om mooie foto’s te hebben met hun ouders erbij, kinderen worden ook blij van die onverdeelde aandacht tijdens de sessie. Hoe meer plezier de ouders erin hebben, hoe leuker het wordt. En dat zie je absoluut terug in de foto’s.

Bij slecht weer neemt de betreffende fotograaf contact met je op om te kijken of het verstandig is om (indien mogelijk) een ander moment of een andere locatie te kiezen.

balk lichtblauw klein 1

Wij zijn Feel it!

Wij zijn Feel it! Een netwerk van professionele fotografen die gezinnen fotograferen zoals ze echt zijn. Geen gemaakte glimlach of onnatuurlijke pose, maar pure, liefdevolle en vrolijke foto’s. We richten ons specifiek op mensen die het ongemakkelijk vinden om op de foto te gaan, maar die tegelijkertijd wel waarde hechten aan mooie herinneringen en liefdevolle momenten samen. Feel it bestaat sinds 2017. Al onze leden zijn speciaal opgeleid om fantastische momenten te creëren. Je vindt onze leden in Nederland en België.