Over ons

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om op de foto te gaan. Veel mensen maken zich voor een fotosessie zorgen dat ze zich ongemakkelijk voelen, dat ze zichzelf geen houding weten te geven of dat de kinderen hun eigen plan trekken.

Maar wat als er een manier is om die fotoshoot wél leuk te maken? Wat als jullie samen een fantastische middag gaan beleven die je nooit meer vergeet? Wat als jullie naar huis gaan met foto’s die jullie, elke keer als jullie ze bekijken, weer even terugbrengen naar dat geweldige moment? Foto’s waarbij je precies weet wat er gezegd werd, toen je zo ontzettend hard moest lachen. Foto’s die je weer even laten voelen wat je toen voelde.

Die manier bestaat! De fotografen van Feel it bezorgen jullie zo’n fijn gevoel tijdens de fotosessie en na afloop ook nog eens prachtige beelden.

balk oker klein 1

Foto's waar je blij van wordt

Een foto maken is tegenwoordig geen kunst. Iedereen heeft immers een smartphone met camera op zak en kan op elk moment van de dag foto’s maken. Sta je daar altijd mooi op? Waarschijnlijk niet. Dat is ook niet zo gek, want deze foto’s worden vaak op de meest ongelukkige momenten en vanuit de meest ongelukkige hoek genomen. Daardoor wordt het een vluchtig kiekje, in plaats van een foto waar jij op je best op staat.

Wat wél een kunst is, is foto’s maken waar je blij van wordt. Beelden die je nu, maar ook jaren later nog steeds een fijn gevoel bezorgen. Foto’s vormen een tastbare herinnering aan een bijzondere fase in je leven. Je denkt dat je die kleine momentjes van je peuter, je kleuter en je tiener nooit vergeet, maar er gebeurt zo veel in ons dagelijks leven dat je het onmogelijk allemaal kunt onthouden.

Laat je eens vastleggen door een professionele Feel it fotograaf, dan heb je voor altijd herinneringen om op terug te kijken, die je zelf nooit kunt maken. Je hoeft niet tegen zo’n fotosessie op te zien, het is echt iets om naar uit te kijken! Zelfs pubers die door jou niet gefotografeerd willen worden, beleven plezier tijdens onze fotosessies. Dus wacht niet langer en kies een van onze fotografen om deze herinneringen voor jullie vast te laten leggen op een manier waar jullie blij van worden. Nu en over twintig jaar nog steeds.

Testimonial

balk lichtblauw klein 1

Moment Design techniek

Feel it fotografen werken met de Moment Design techniek. Dat is een speciale manier om te communiceren met de mensen voor de camera. Met behulp van vragen en opdrachten laten wij je heel snel op je gemak voelen en krijg je foto’s waar je op staat zoals je echt bent.

Een belangrijk onderdeel van de opleiding tot Moment Design fotograaf is dat we echt leren kijken naar wie er voor onze camera staat. We zijn nieuwsgierig naar jou en stellen ons open voor iedereen. Wie ben jij echt, wat maakt jou zo leuk en uniek? En het mooie is, dat zit in iedereen. Het gaat bij onze foto’s niet om hoe je eruitziet, maar om wat je uitstraalt.

Wij genieten met jullie mee tijdens de fotosessie. We nemen de tijd om jullie echt te leren kennen en om het mooie uit jullie te halen. We stellen ons zo open, dat er een band van vertrouwen ontstaat.

Dat is geen eenrichtingsverkeer, want we gaan graag met jullie in gesprek. Hierdoor voelt een fotosessie als een genietmoment en krijg je foto’s waar het plezier en de liefde vanaf spatten.

Al onze fotografen zijn gecertificeerd

Al onze fotografen hebben de Moment Design opleiding gevolgd om te leren hoe ze deze techniek tijdens een fotosessie kunnen inzetten om klanten op hun gemak te stellen. Om officieel gecertificeerd te worden, hebben onze fotografen allemaal een flink aantal fotosessies gedaan. Dit intensieve traject wordt begeleid door een van onze Moment Design Teachers.

Al onze fotografen staan daarom garant voor kwaliteit in de foto’s én in de beleving.
Als je een Feel it fotograaf boekt, weet je dus zeker dat je goed zit!

balk wit klein 1

Wat maakt een Feel it fotosessie uniek?

Wij werken bij al onze fotoshoots met vragen en opdrachten. Bij gezinsshoots doen we ook spelletjes met de kinderen. Daarmee zorgen we ervoor dat jullie plezier hebben met elkaar en zo worden jullie afgeleid van het feit dat je op de foto gaat. Een Feel it sessie is veel meer dan een fotoshoot. Het is een unieke middag samen waarin je terugkijkt op mooie momenten uit het verleden en nieuwe herinneringen maakt.

Wij fotograferen vanuit ons gevoel en voelen haarfijn aan wat bij jullie past. Tijdens onze fotosessies hoeven jullie nooit iets te doen waar jullie je ongemakkelijk bij voelen. Juist dat gevoel dat wij jullie bezorgen, maakt onze fotosessies uniek. Daardoor is het verschil groot met alle andere fotografen die zeggen dat ze jullie spontaan kunnen fotograferen.

Na afloop zijn onze klanten altijd positief verrast. Je moet eens weten hoe vaak wij aan het einde van een fotosessie al gehoord hebben: “Dat was ontzettend gaaf. We hebben nog geen foto gezien, maar we hebben een fantastische middag gehad!”

Kies een fotograaf die bij je past

Feel it fotografen zitten verspreid door heel Nederland en België. We werken met dezelfde technieken, maar met onze eigen passie en persoonlijkheid maken we een fotoshoot uniek. Kies daarom niet alleen voor een fotograaf die bij jou in de buurt zit, maar zoek iemand uit die bij jullie past. Om het voor jullie gemakkelijker te maken om de perfecte match te vinden, stellen al onze leden zich graag aan je voor: