Moment Design

een ontspannen fotobeleving

Schaterlachen om het eerste antwoord dat bij je opkomt als gevraagd wordt welk toetje je partner zou kunnen zijn, een stralende blik als jouw geliefde vertelt wat jouw mooiste eigenschappen zijn of een liefdevolle knuffel waarmee jullie dat moment afsluiten.

Het zijn díe blikken bij een koppel fotoshoot die we met behulp van de Moment Design techniek weten te vangen. Daarmee krijg je niet alleen prachtige foto’s, maar ervaar je ook elke keer wanneer je ze bekijkt weer dat warme gevoel dat tijdens deze fotosessie werd opgeroepen.

balk oker klein 1

Testimonial

Geen gemaakte lach meer

Zie je er tegenop om op de foto te gaan? Je bent zeker niet de enige. Veel mensen zijn onzeker over hun uiterlijk, weten niet hoe ze moeten gaan staan voor de foto of hebben een hekel aan een geforceerde glimlach. Ook veel van onze klanten beginnen met gezonde spanning aan de fotosessie, maar na afloop is iedereen positief verrast.

Want precies dát is waarmee Moment Design bij een koppel fotoshoot het verschil maakt. Met de juiste fotograaf hoeven jullie niet te poseren en is er al zeker geen sprake van een gemaakte lach.

Met Moment Design bezorgen wij jullie een fotosessie waarbij echte emoties worden opgeroepen en je vaak vergeet dat er foto’s gemaakt worden.

Stralende foto's zonder te poseren

Zonder te poseren, krijgen jullie met Moment Design pure foto’s waar jullie stralend op staan.

Tijdens een Feel it sessie nodigen we jullie met vragen en opdrachten uit om liefdevolle momenten te creëren, met een lach en een traan. Terwijl jullie de aandacht volledig op elkaar kunnen richten, dragen wij zorg voor de juiste omstandigheden om tot prachtige foto’s te komen.

Je hoeft niet constant naar de camera te kijken, want veel liever leggen wij de interactie tussen jullie vast. Daarmee zullen de oprechte emoties in de foto’s de aandacht trekken en spatten de liefde voor elkaar en het plezier dat jullie samen hebben van het beeld. En elke keer als je die foto’s terugziet, voel je dat geluk weer even!

Een ontspannen fotobeleving.

Liefdevolle momenten met een lach en een traan.

Stralende foto’s waar jullie op staan zoals jullie echt zijn.

Voor altijd een herinnering aan een bijzonder moment.

balk oker klein 1

Dit kan je verwachten van een feel it fotoshoot

Boek je een Feel it fotosessie dan krijg je vooraf een vragenlijst waarmee de fotograaf jullie al een beetje kan leren kennen. Als jullie die zo volledig mogelijk invullen, helpt dat enorm bij het creëren van een ontspannen sfeer tijdens de sessie.

Op de dag van de fotosessie neemt de fotograaf jullie mee naar een van de mooiste fotoplekjes, waar jullie met vragen en opdrachten kunnen genieten van een bijzondere tijd samen. We kijken daarbij niet echt naar de tijd, want haast past niet bij onze werkwijze. Doordat de focus ligt op het plezier maken met elkaar en niet op het maken van de foto’s, vliegt de sessie voorbij.

Na afloop maakt de fotograaf een selectie van de beelden waaruit jullie de mooiste kunnen kiezen voor een afdruk, album of vergroting aan de muur. En gegarandeerd dat daar vele foto’s bij zitten die direct weer een lach op jullie gezicht toveren of misschien zelfs wel zorgen voor kriebels in je buik.

Feel it Cirkel oranje

Reserveer je fotosessie op tijd

Moment Design sessies kunnen het hele jaar door plaatsvinden. Voor de meeste fotosessies hebben wij de voorkeur om de natuur in te gaan. Bij voorkeur naar een plek waar we in alle rust kunnen genieten van elkaar en van de omgeving, zodat jullie helemaal in het moment op kunnen gaan.

In de winter is het vaak koud, maar dat houdt ons niet tegen om een fotosessie te doen.

Fotosessies zijn zeven dagen per week mogelijk, maar wacht niet te lang met reserveren, want onze weekenden zitten snel vol.

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

De duur van een fotoshoot is afhankelijk van het soort sessie dat je boekt, maar wat ons betreft hangt er aan een heerlijke middag samen geen tijd.

Feel it heeft fotografen verspreid door Nederland en België. Bekijk de fotografenpagina om de perfecte match voor jullie te vinden.

Een Moment Design fotosessie is werkelijk voor iedereen geschikt. Deze techniek kan toegepast worden op veel verschillende sessies, denk aan: trouwfotografie, gezinsfotografie, loveshoots, boudoir, afscheidsfotografie en brandingfotografie. Of je nu al vaak op de foto bent geweest of helemaal niet van de camera houdt, met onze vragen en opdrachten wordt het voor iedereen een ontspannen fotosessie waarbij we jouw mooiste ik vast weten te leggen. 

Kijk in het blog met veelgestelde vragen voor een antwoord op jouw vraag, of neem contact op voor meer informatie.

balk lichtblauw klein 1

Wij zijn Feel it!

Wij zijn Feel it. Een netwerk van professionele fotografen die mensen willen fotograferen zoals ze echt zijn. Geen gemaakte glimlach of onnatuurlijke pose, maar pure, liefdevolle en vrolijke foto’s.

We richten ons specifiek op mensen die het lastig vinden om op de foto te gaan, maar die tegelijkertijd waarde hechten aan mooie herinneringen en liefdevolle momenten samen.

Feel it bestaat sinds 2017. Al onze leden zijn gecertificeerd Moment Design fotograaf. Dat wil zeggen dat ze speciaal zijn opgeleid om fantastische momenten te creëren en deze prachtig in beeld te brengen. Je vindt onze fotografen in Nederland en België.