Moment Design fotograaf worden

Alle Moment Design fotografen wereldwijd vormen een geweldig netwerk van fijne collega’s waar je veel ondersteuning krijgt en waar je veel van kan leren. We willen de wereld graag een stukje mooier maken!

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je je graag ontwikkelen als Moment Design Fotograaf, volg dan de moment design opleiding bij één onze Teachers Yvonne Ten Bruggencate en Karin Verhoog, ze helpen je graag op weg!

balk oker klein 1

Moment Design Traject

Introductieworkshop

De start van het hele traject is de introductieworkshop. Op deze dag krijg je uitleg over de basisprincipes van Moment Design. Wat houdt de techniek in, hoe pas je hem toe en hoe kom je tot het beste resultaat? Daarnaast laten Yvonne en Karin je ook gelijk zien hoe bijzonder Moment Design in de praktijk is, door je mee te laten kijken en fotograferen bij een live fotoshoot. Je kunt zien en ervaren hoe de techniek werkt en wat het doet met de mensen voor de camera. Dit zal je kijk op fotografie compleet veranderen.

De foto’s die je die middag maakt, mag je gebruiken voor je eigen portfolio (website, social media etc.). Deze workshop duurt één dag en wordt zowel gegeven in Noord-Brabant (Karin) als in Noord-Holland (Yvonne). Op verzoek wordt de workshop ook op andere locaties gegeven.

Moment Design Opleiding

Het vervolg is de Moment Design Opleiding. Dit is een verdieping van de Moment Design techniek, waarbij vooral jouw rol als fotograaf centraal gezet wordt. Tijdens deze opleiding leren we je de filosofie achter de Moment Design techniek. Hierdoor ga je anders kijken naar mensen, naar jezelf en naar je bedrijf. De theorie en de praktijkopdrachten zullen ervoor zorgen dat je groeit als persoon én als fotograaf

Je sluit de opleiding af met een Moment Design fotoshoot, die door de Teacher met je wordt nabesproken. Na het volgen van de opleiding kun je een certificeringstraject starten.

De moment design opleiding duurt twee dagen en wordt zowel in Noord-Holland (Yvonne) als in Noord-Brabant (Karin) gegeven.

Certificeringstraject

Na het succesvol afronden van de Moment Design opleiding is het mogelijk je te laten certificeren. Hiervoor dien je foto’s in te leveren van tien fotosessies die je zelfstandig hebt gefotografeerd met de Moment Design techniek.

Deze foto’s worden door de Teacher beoordeeld op onder meer het gebruik van Moment Design, fotografische kwaliteit en consistentie in je nabewerking. Deze series worden per twee of drie met jou, online, besproken. Zo ga je groeien in jouw rol als Moment Designer.

Na goedkeuring van de foto’s volgt de certificering. Je theoretische kennis van Moment Design wordt getoetst en je doet een fotoshoot in het bijzijn van jouw Teacher om te beoordelen hoe jouw klanten de sessie beleven. 

moment-design-opleiding-2

Karin

Als fotograaf & als teacher werk ik vanuit mijn hart. Ik vind het fantastisch om andere fotografen te inspireren met mijn workshops. Ik gun iedere fotograaf de ultieme voldoening die ik voel tijdens het fotograferen. Je kunt mensen zo veel méér geven dan mooie foto’s. Moment Design geeft je als fotograaf de mogelijkheid om samen iets unieks te beleven. Een onvergetelijke ervaring vastgelegd in de mooiste foto’s ever.

Daarom ben ik naast fotograaf ook Moment Design Teacher én Playful Heart Teacher. Als Teacher leer ik beginnende en ervaren fotografen alle inns en outs van Moment Design en Playful Heart. Ik laat hen zien hoe je deze fantastische techniek toepast in élke fotoshoot: geliefden, kinderen, gezinnen, newborn, solo-shoots: Moment Design werkt in iedere situatie.

In verschillende workshops help ik jou om je deze fantastische techniek eigen te maken. En ik beloof je: alles wordt anders. Je gaat niet alleen anders naar je fotografie kijken, maar ook naar de mensen om je heen. Hou jij net zo van fotografie als ik? Maak dan je vak nóg mooier met Moment Design!

moment-design-opleiding-3

Yvonne

Mijn passie is het vastleggen van echte momenten vol plezier en liefde. Ik geniet ontzettend van mijn fotosessies. Het geeft mijn klanten en mijzelf zoveel geweldige momenten, dat het veel meer is dan een fotosessie. Dat wil ik graag doorgeven aan collega fotografen.

Een fotosessie hoeft niet saai te zijn. Het kan juist een feestje zijn als je weet hoe. Dat geeft jou als fotograaf zoveel handvatten en daardoor ook meer zelfvertrouwen en plezier in je werk.
De Moment Design Teacher en Playful Heart Teacher rol past bij mij. Oorspronkelijk kom ik uit het onderwijs en in combinatie met mijn passie voor fotografie is dit echt mijn droom baan! Zo fijn om fotografen te zien groeien als fotograaf en als mens. Ik laat precies zien hoe jij deze mooie techniek bij ieder soort fotosessie kan toepassen.

Moment Design werkt altijd en met iedereen.
Je zult na het volgen van een van mijn workshops totaal anders aankijken tegen
fotografie, schoonheid en wat echt belangrijk is. 

Testimonial

balk lichtblauw klein 1

Specialiseren en verder groeien

Na het volgen van de introductie workshop en/of de Moment Design opleiding zijn er nog meer fantastische mogelijkheden om je verder te specialiseren. Onze Teachers helpen je daar graag bij verdiepingsworkshops of met 1-op-1 mentoring.

Bekijk hieronder waarvoor je bij hen terecht kunt!

Yvonne Ten Bruggencate

The Best of Me Fotografie
Heiloo
thebestofme.nl

Moment Design introductieworkshop

Moment Design Opleiding

Playful Heart Workshop - kinderfotografie

Playful Heart Workshop - tieners

Playful Heart certificeringstraject

Moment Design Portret Fotografie workshop

Coaching op maat

Cursus fotobewerken in Lightroom

Karin Verhoog

Karin Verhoog Fotografie
Waalre
karinverhoog.nl

Moment Design introductieworkshop

Moment Design Opleiding

Playful Heart Workshop - kinderfotografie

Playful Heart Workshop - tieners

Playful Heart certificeringstraject

Moment Design Portret Fotografie workshop

Coaching op maat