Lid worden van Feel it!

Feel it is een fijne groep collega’s verspreid over heel Nederland en België. Een warm bad van gelijkgestemde fotografen met wie je goed kunt sparren en die je graag vooruithelpen. 

balk oker klein 1

Wat doen we allemaal?

We organiseren iedere twee maanden een thema-avond waarbij we telkens een ander onderwerp bespreken. Onderwerpen waar je iets van kunt leren en waarvan je gaat groeien als fotograaf.

We organiseren jaarlijks de Betekenisweek. die uitsluitend is voorbehouden aan leden van Feel it. Deze week wordt elk jaar gehouden in de maanden september en oktober en zorgt ervoor dat je als fotograaf de meest bijzondere fotosessies mag doen. Het fotograferen van mensen die ernstig ziek zijn (geweest) met hun dierbare(n) laat de kracht van de Moment Design techniek bij uitstek zien. Na een moeilijke periode in het leven is het zo waardevol om tijdens een fotosessie bijzondere momenten te creëren waarin mooie herinneringen kunnen worden opgehaald en gevoelens (van dankbaarheid) kunnen worden uitgesproken. Als Feel it fotograaf heb je daarin echt een belangrijke rol.

Af en toe organiseren we een ledendag.

Je krijgt een persoonlijke pagina op onze website waar je uitgebreid kunt vertellen wie jij bent en waar jij als fotograaf voor staat. Op deze pagina kun je een aantal van je mooiste foto’s tonen en uiteraard plaatsen we er ook een link naar jouw eigen website. Je kunt zo aanvragen voor fotoshoots ontvangen via onze website.

Je ontvangt een logo voor op je eigen website , zodat klanten in één oogopslag kunnen zien dat je vakbekwaam bent.

Regelmatig zal je vermeld worden op onze Facebookpagina.

Als je het leuk vindt, mag je een blog schrijven voor onze website.

Jaarlijks vergaderen we af en toe online (maximaal een keer per drie maanden) en soms ook live. Vooral omdat we het zo leuk vinden om elkaar in het echt te zien en te spreken.

balk wit klein 1

Wat is jouw investering?

Als lid van Feel it betaal je een contributie van € 150,- (excl. BTW) per jaar. Voor het eerste jaar komt hier een eenmalige extra bijdrage van € 140,- (excl. BTW) bij voor de inschrijving en onboarding op de website.

Wij verwachten uiteraard dat je ook betrokken wilt meedenken en meewerken aan de groei van Feel it!

Testimonial

balk lichtblauw klein 1

Zo word je lid

Je bent werkzaam als gecertificeerd Moment Design fotograaf.

Ben je een gecertificeerd Moment Design Fotograaf, dan verwelkomen we je graag bij Feel it! Met Feel it willen wij onze unieke fotosessies graag beter op de kaart zetten, zowel bij fotografen als bij klanten. Wij willen de klanten een garantie kunnen bieden op een kwalitatief goede fotosessie. Een echte belevenis met als resultaat professionele foto’s waar de liefde en het plezier vanaf spatten. Feel it staat garant voor de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het volgende profiel, dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden bij Feel it.

Je staat als fotograaf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Je hebt een eigen bedrijfswebsite, die gebruiksvriendelijk is en duidelijk weergeeft dat je werkzaam bent als fotograaf.

Je biedt Moment Design fotografie aan tegen een tarief dat past bij je werk als Moment Design fotograaf.

Op jouw website is een overzicht te zien van jouw reportages als Moment Design fotograaf.

Je hebt minimaal zes Moment Design Fotosessies gemaakt: beelden hiervan kun je met ons delen.

We vragen jou vier sterke series (met minimaal tien beelden) te laten zien waarin jij je expertise aantoont. Hier zitten géén geposeerde foto’s tussen! Jouw ingestuurde series zijn afwisselend: foto’s van dichtbij en ver weg en foto’s die de verschillende fases van een Moment Design fotosessie bevatten (dus niet alleen maar lol). Daarnaast laat je ook zien hoe je je sessie hebt afgesloten.

Naast deze vier series met een selectie aan beelden, willen we ook twee reportages zien zoals je die aan de klant hebt opgeleverd.

Je betaalt een jaarlijkse contributie. Je lidmaatschap is pas definitief wanneer je aanmelding door ons is goedgekeurd en wij de contributie hebben ontvangen.

Wil jij je aansluiten bij Feel it? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt binnen drie werkdagen een bevestiging van je aanmelding en een uitnodiging om ons jouw series toe te sturen. Onze toelatingscommissie zal je website en het toegestuurde fotomateriaal beoordelen. Is dit goedgekeurd en voldoe je aan het bovengenoemde profiel, dan verwelkomen we je graag als lid van Feel it!