“De momenten van vandaag, zijn de herinneringen van morgen”

Wijgert IJlst

WIJ Fotografie

Utrecht (Amersfoort)

Bruiloften, Koppels, Gezinnen en Families.

Herinneringen maken en vastleggen is een grote drijfveer. Het zijn alledaagse momenten die je leven kleuren. Juist het vanzelfsprekende vergeten we vaak te koesteren. Neem het niet voorlief, maar besef hoe waardevol deze momenten zijn. Dat ze belangrijk deel van ons geheugen vormen. De foto’s die ik maak zijn gericht op samen delen en beleven. Het ophalen van herinneringen, maar ook het fantaseren over de toekomst. Wanneer je de foto’s terugziet, dan ga je ook weer terug in dat moment. Dit vind ik mooi! Dat heeft eeuwigheidswaarde.

Favoriete plek

Ik kom graag op het strand.

Favoriete eten

Italiaans gegrilde rosbief, zogeheten Tagliata di Manzo, vind ik heerlijk. Vooral met een mooie rode Chianti ernaast. En dan uiteraard een Tiramisu als dessert.

Favoriete activiteit

Leuke dingen ondernemen met het gezin of alleen met mijn vrouw. Gezelschapspelletjes met vrienden en Escape Rooms. Een mooie film over een waargebeurd verhaal, bijvoorbeeld een oorlogsdrama.

Favoriete outfit

Verzorgd, maar niet te netjes, doorgaans casual kleding. Die vooral ook lekker comfortabel moet zitten.

Inspiratiebron

Mijn doel is om minder gefocust te zijn op mijn collega’s en anderen om me heen.

Leuk over mij om te weten

Wat mij als persoon kenmerkt is toch wel mijn woordgrappen en woordspelingen. Veel mensen om mij heen weten dat ook wel, en refereren bij het horen van zo’n grap vaak ook met “echt een Wijgert grap”.

Testimonials