“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people” – Anne Leibovitz

Karin Verhoog

Karin Verhoog Fotografie

Noord-Brabant (Waalre)

Moment Design Teacher, Playful Heart Teacher, Gezinnen, Families, Koppels, Bruiloften, Portretten, Personal Branding, Herinneringen en diverse Fotografie Workshops.

Ik ben een echte mensenfotograaf. Als fotograaf werk ik vanuit mijn hart. Ik geniet intens van de tijd die ik met mijn klanten doorbreng. Waarom? Omdat ik het mooie in ieder mens zie én mag vastleggen. Een Feel it!-fotosessie voelt voor mij dan ook al na 5 minuten als een middag met dierbare vrienden. En dat op een doordeweekse dag gewoon lekker in het bos. Ik praat graag, lach veel en sta altijd open voor een goed gesprek. Emoties ga ik niet uit de weg. Van uitbundige vrolijkheid tot diepe ontroering; alles mag er zijn. Het maakt mijn foto’s alleen maar mooier.

Favoriete plek

Op reis. Ik heb niet 1 vaste plek op de wereld waar ik graag ben, de wereld is zo mooi! Ik ben het liefst onderweg met mijn gezin om al dat moois te ontdekken.

Favoriete eten

Chocola, of als het iets gezonds moet zijn dan graag een goed restaurant waarbij ik niet hoef te kiezen. Ik laat me graag verassen met iets lekkers, ik lust bijna alles!

Favoriete activiteit

Een wandeling maken met een luisterboek, dan kom ik echt tot rust.

Favoriete outfit

Een jurkje en sandalen. Dat betekent dat het mooi weer is!

Inspiratiebron

Die heb ik niet echt, ik probeer dicht bij mezelf te blijven en mijn hart te volgen. Dan kom ik altijd op de juiste plek uit.

Leuk over mij om te weten

Ik praat graag, veel en ben ontzettend enthousiast. Maar als tijdens mijn fotosessies de liefde begint te stromen dan weet ik precies wanneer ik mijn mond moet houden.

Testimonials