Wat voor foto’s kan ik verwachten van een Feel it fotoshoot?

Kwaliteit

Als één ding zeker is, dan is het dat wij voor al onze Feel it fotografen een kwaliteitsgarantie durven te geven. Bij ons krijg je foto’s die scherp zijn, die op de juiste wijze belicht zijn, met mooie composities en met een consistente nabewerking. De stijl kan per fotograaf verschillen, dus het is belangrijk om wat werk van de fotograaf van jouw keuze te bekijken om zeker te weten dat die stijl past bij wat jullie mooi vinden.

Connectie

De onderlinge band, de connectie, loopt als een rode draad door onze fotoreportages heen. Connectie tussen mensen ontstaat op verschillende manieren, bijvoorbeeld door de wijze waarop ze elkaar vasthouden of hoe ze naar elkaar kijken.

Mensen die gelijktijdig lachen, dezelfde gelaatstrekken hebben of een gemeenschappelijke eigenschap hebben, delen ook een connectie. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden waarmee verbondenheid in beeld gebracht kan worden. 

Echte emoties

soort fotos feel it

Bij het woord emoties denken we vaak aan “geëmotioneerd zijn” en dan komt het woord “verdrietig” al snel in onze gedachten.

Maar er zijn zoveel meer emoties die we in de omgang met anderen laten zien. Tijdens een fotosessie richten wij ons vooral op de liefde tussen jullie. We willen graag dat onze reportage een fijne en unieke beleving is, waar jullie met veel plezier naar terug kijken. 

Uiteraard willen we graag dat de uiteindelijke foto’s direct weer het fijne gevoel oproepen dat je had op het moment van de fotosessie. Mensen weten vaak precies welke mooie woorden er zijn gezegd bij het terugzien van de foto’s. Dat maakt het zo krachtig en waardevol. Je krijgt foto’s waar de liefde en het plezier van afspatten.

Krijg ik ook foto’s waarop we in de camera kijken?

Omdat onze fotosessies dynamisch zijn en gericht zijn op verbinding en plezier zullen er veel foto’s tussen zitten waar een of meerdere mensen niet in de camera kijken. Als we ons daarop focussen is de fotosessie namelijk niet meer spontaan en onze ervaring is dat mensen zich dan ineens weer ongemakkelijk gaan voelen.

Natuurlijk proberen wij ervoor te zorgen dat we een aantal foto’s hebben waarop ieders gezicht goed te zien is.

Slideshow

Allerlei verschillende emoties volgen elkaar op tijdens onze fotosessies. Van uitbundig plezier, naar intense liefde en soms zelfs een traan. Voor ons is alles mooi en geen emotie is gek of gaan we uit de weg. Hieronder geven we een impressie van een reportage in de vorm van een slideshow.

feel-it-fotoshoot

Feel It!

Een fotosessie was nog nooit zó leuk. Laat je verrassen door een ontspannen fotobeleving met als resultaat foto’s met echte emoties!