Feel it familie fotoshoot

Er zijn genoeg goede redenen te bedenken waarom je met je familie op de foto wilt. Een veertigjarig huwelijksfeest van opa en oma, de vijfenzeventigste verjaardag van opa, omdat de laatste foto’s al jaren geleden zijn gemaakt of gewoon omdat jullie eindelijk weer eens met z’n allen bij elkaar zijn en dat de uitgelezen kans is om al dat familiegeluk gelijk maar vast te leggen.

Maar met z’n allen op de foto gaan is nou niet iets waar iedereen spontaan blij van wordt. Sterker nog, veel mensen zien er juist als een berg tegenop. En dat is écht niet nodig, want een Feel it familie fotoshoot is een feestje voor iedereen!

Waarom een feel it familie fotoshoot?

feel it familie fotoshoot 3 1Een Feel it fotoshoot is niet te vergelijken met een gewone fotoshoot. Het is absoluut geen statische sessie waarbij je moet poseren en lachen naar het vogeltje, maar juist een middag vol plezier. Met grappige vragen, leuke opdrachten en gekke spelletjes leidt een Feel it fotograaf jullie aandacht af van de camera. We brengen jullie in het moment; je mag gewoon genieten en kunt jezelf zijn. Op deze manier ontstaat er iets moois.

We zien mensen voorafgaand aan de sessie zo vaak onwennig op ons aflopen, een beetje ongemakkelijk zelfs. “Ik sta er altijd zo stom op,” is een opmerking die we bijna dagelijks horen. Maar dat oncomfortabele gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon zodra we beginnen en je zult al snel zien dat er bij onze sessies echt gelachen kan worden. Dat is het moment dat er ook een glimlach op de gezichten van onze fotografen doorbreekt, want die schaterlachende gezichten voor onze camera zijn precies waar wij dit voor doen!

Wat voor foto’s wil je van je familie fotoshoot?

Wees eens eerlijk, als jij denkt aan foto’s van jouw familie, van wat voor soort beelden word jij dan blij? Zijn dat de foto’s waarop iedereen lichtelijk ongemakkelijk en met een flauw glimlachje in de camera kijkt, of heb je liever foto’s waarop iedereen het uitschatert? Foto’s waar de energie en het plezier van afspatten? Op die laatste beelden staat vast niet iedereen perfect, want we zijn helaas niet allemaal op ons mooist als we heel hard lachen. Maar dat is niet waar wij naar kijken. En jouw kinderen later ook niet. Zij zien geen moeder die net iets te zwaar is en kijken niet naar de dikke buik van opa. Zij zien plezier en ze zullen ook een fantastisch gevoel krijgen wanneer ze deze foto’s weer zien. Deze beelden herinneren hen aan die heerlijke middag samen! Dat is toch goud waard?

Wat maakt een feel it familie fotoshoot bijzonder?

feel it familie fotoshoot 4Een Feel it fotoshoot is een echte belevenis. Onze fotografen laten jullie in no-time ontspannen. Dit doen we door echt naar jullie te kijken. Wie zijn jullie? Wat maakt jullie zo leuk en bijzonder? Aan de hand van grappige spelletjes, heerlijke opdrachten en bijzondere vragen zorgen wij ervoor dat jullie niet alleen ontspannen, maar ook echt genieten. Zo stellen we bijvoorbeeld de vraag: “Als oma een dier zou zijn, wat zou ze dan zijn?” En als dan een van de kleinkinderen roept “Een slak, want ze is altijd zo langzaam!” dan kun je je wel voorstellen dan niemand zijn gezicht in de plooi kan houden. En het mooie, de foto die van dat moment is gemaakt, zal die opmerking altijd levend houden. Dit moment vergeten jullie nooit meer!

Hoe ervaar je dat tijdens de fotoshoot?

De spelletjes die we spelen zijn erop gericht om jullie aandacht weg te leiden van de camera. Het is ons doel om jullie een heerlijke middag te bezorgen. Lekker spelen en gewoon genieten van elkaar. Als jullie genieten, gaan jullie stralen en juist die stralende gezichten willen we graag terugzien op de foto.

Dat gebeurt niet alleen met een paar simpele vragen, want we spelen ook spelletjes. Die zijn absoluut niet moeilijk, maar ze zijn er wel op gericht dat jullie bezig zijn met elkaar. Zo brengen we jullie letterlijk en figuurlijk in beweging en laten we jullie vergeten dat jullie bezig zijn met een familie fotoshoot.

Hoe zie je dat terug in het resultaat van de fotoshoot?

feel it familie fotoshoot 2 1Uit ervaring weten we dat onze fotoshoot af en toe overkomt als een rommelig zooitje, want op sommige foto’s kijkt iedereen alle kanten op. Maar dat zijn in onze ogen juist de meest fantastische beelden. Foto’s waarop iets gebeurt, waarop de liefde voor elkaar voelbaar is of waar het plezier van afspat.

En bedenk eens hoe het voelt om zo’n middag samen plezier te maken. Je ervaart het als een middag uit, een fijne tijd met elkaar. Vul de fotoshoot bijvoorbeeld aan met een lekkere picknick of sluit de middag af met een lekkere borrel en wij weten zeker dat jullie dit nooit meer zullen vergeten. Niet in de laatste plaats omdat alles professioneel is vastgelegd door een van onze fantastische fotografen. Zo’n Feel it fotosessie is niet iets om tegenop te zien, het is iets om naar uit te kijken!

Wil jij weten hoe je de perfecte fotograaf kiest? Klik dan hier!

feel-it-fotoshoot

Feel It!

Een fotosessie was nog nooit zó leuk. Laat je verrassen door een ontspannen fotobeleving met als resultaat foto’s met echte emoties!